Bozkaya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği'nden Saldırıyı Kınama Duyurusu

Değerli Meslektaşlarımız,

Asistanlığa ilk başladığı günden, uzman olup yanımızdan ayrılana kadar, küçüklerine sevgi ve şefkatli yaklaşan, büyüklerine saygılı tavrını hiç yitirmeyen, hep elinden gelenin en iyisini yapma gayreti gösteren  Serkan kardeşimizin Devlet  hizmet yükümlülüğü kapsamında ülkenin en uzak köşelerinden birinde özveriyle görev yapmakta iken başına gelen elim olayı derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Kliniğimizde asistanlığı boyunca aldığı eğitimi, edindiği beceriyi her şartta ve koşulda cesaretle uygulamaktan çekinmemiş ve  bu doğrultuda da hekimliğini ve becerisini bulunduğu bölgede ilk  kapalı böbrek taşı (perkütan nefrolitotomi) ameliyatını yaparak, göstermiş ve bizleri gururlandırmıştır. Ayrıca akademik çalışmalarını yoğun çalışma temposu içersinde yürütmüş, ulusal ve uluslararası dergilerde bir çok akademik çalışması vardır. 

Son dönemde artan sağlık çalışanlarına uygulanan  şiddet  olaylarının bir benzeri aramızdan, içimizden yetişen Serkan kardeşimizin başına gelmiştir. Bu olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin ve caydırıcı cezaların bir an önce uygulanmasını yetkililerimizden beklemekteyiz.

Sevgili Serkan; Gönülden inanıyoruz, en kısa zamanda bu durumu yeneceksin, o eski, güçlü sevecen halin ile en kısa sürede aramızda olacaksın, bu günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Acil şifalar diliyoruz.


BOZYAKA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

 ÜROLOJİ KLİNİĞİ

ÜYE GİRİŞİ
KONGRELER
  • Türk Üroloji Dernekler Sempozyumu
  • Türk Üroloji Dernekler Sempozyumu
  • Türk Androloji Derneği 22. Ulusal Androloji Kongresi
İletişim
Adres: Prof. Nurettin Öktel Sokak, Lale Palas Apt.,
10/2 34382 Şişli - İstanbul

Tel: (212) 232 46 89 - (212) 241 76 62
Faks: (212) 233 98 04
e-posta: [email protected]
Dernek Hakkında
Başkanlar
Tarihçe
Tüzük
Yönetim Kurulu
Faaliyet Raporu
Komiteler
Yönergeler
Bilimsel Faaliyetler
Kongre
Sempozyum
Periyodik Toplantılar
Kongre Destek Kriterleri
Yayınlarımız
Türk Üroloji Dergisi
Türk Üroloji Seminerleri
Türk Üroloji Gazetesi
LookUs & Online Makale